Buitenpotterie

Op zoek naar de perfecte buitenpot? Dan bent u bij Groen Goed Menken in Friesland aan het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment aan buitenpotterie, van keramieke potten tot bloempotten van zink en mandwerk. Of u nu op zoek bent naar iets klassieks of juist iets moderns, wij hebben het allemaal. Onze buitenpotten zijn niet alleen praktisch, maar ook een ware aanvulling op uw buitenplanten en uw tuin. Bezoek onze winkel en ontdek ons uitgebreide assortiment buitenpotterie. Tot snel!

  • Keramiek
    Het buitenkeramiek is vaak grover dan de series voor binnen. We kunnen deze categorie onderverdelen in geglazuurd en terracotta, een gat in de bodem is meestal een teken dat het om buitenpotterie gaat. De meeste geglazuurde potten kunnen 's winters gewoon buiten blijven staan. Voor terracotta is dat moeilijker omdat het vaak aan de kwaliteit ligt. Een hardgebakken pot neemt minder vocht op en kan 's winters bij vorst niet zo gemakkelijk stuk vriezen. Voor alle potten geldt: op z'n kop opbergen zodat er geen water in kan blijven staan.
  • Mandwerk
    Vele maten en materialen zijn bij ons te zien. De meeste manden zijn gemaakt van wilgentenen en zijn vaak gevoerd met plastic. Naast de traditionele modellen zijn er ook wand- en hengselmanden. Een nieuw toegepast materiaal is salim en zeegras vaak versterkt door een metalen frame en als zodanig toe te passen als een woonmeubel zoals zitelementen, wasmanden en kubussen als bijzettafeltjes.
  • Zink
    Zinken potten blijven als basis altijd goed. In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid tot prachtige spiegels toe, al dan niet bewerkt. Leuke mandjes met prints van margrieten of tulpen, gieters en emmers in allerlei maten, de kleur van het zink gaat met de trend mee. We hebben de grijslook gehad, het grijszwarte zink, de "old" look en zelfs koperkleurig. Zink is een materiaal met een lange levensduur en past in elke tuin of balkon.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuin