Woonaccessoires

Naast kamerplanten en tuinplanten kunt u bij ons terecht voor de nieuwste en mooiste trends in sfeerartikelen en woonaccessoires voor binnen en buiten. Prachtige gietijzeren vazen en lichtgewicht vazen die zowel binnen als buiten goed tot z'n recht komen of mooie zijde bloemen, droogbloemen en kunstplanten om een moeilijke hoek in uw huis op te vrolijken. Het glaswerk in diverse kleuren kunt u mooi combineren met planten en bloemen. Ook vindt u bij Groen Goed Menken kussens en plaids en een groot assortiment aan kaarsen en sfeerverlichting om gezellige hoekjes te creëren in uw tuin of woonkamer. Denk bijvoorbeeld aan kleden, vachten, houten krukjes of plantentafeltjes. Bij ons kunt u volop inspiratie opdoen en u blijft op de hoogte van de nieuwste tuinideeën. Op onze sfeerafdeling kunt u voor iedere verjaardag wel een leuk cadeau vinden.

Wij verkopen momenteel geen woonaccessoires online. U kunt hier wel een indruk opdoen van ons aanbod. 
Kom voor ons gehele assortiment langs in een van onze vestigingen.

Zijdebloemen en -planten

Naast onze tuin- en kamerplanten hebben wij een groot assortiment aan zijdebloemen en -planten. Een combinatie van een trendy pot met een zijden orchidee is niet van echt te onderscheiden. Bovendien heb je er geen omkijken naar en staan ze bijzonder decoratief. Zet een mooi boeket van zijdebloemen in uw hal en uw huis oogt meteen vrolijk als uw gasten arriveren. In ons tuincentrum vindt u een grote variatie aan (seizoens)bloemen, planten en decoratieve takken. We helpen u graag bij het samenstellen van een zijden boeket.

Een gezellig thuis

Bij ons vindt u een groot assortiment aan woonaccessoires. Denk aan potten, vazen en manden om uw huis, tuin of balkon gezellig te maken. Spiegels,wanklokken, schilderijen, beeldjes, boeddha's of andere accessoires om die kale hoek net iets op te leuken. Ook voor deurmatten, zowel decoratief als functioneel, of mooie gieters in zowel kunststof als zink voor binnen en buiten vindt u in ons tuincentrum. Kortom genoeg hebbedingetjes om uzelf of iemand anders cadeau te geven.  

Populaire zijde planten bij Groen Goed Menken

U kunt bij ons tal van zijdebloemen en planten vinden. Vaak zijn de kunstplanten haast niet te onderscheiden van echte planten. Hierbij een top 5 van de meest poplaire zijde planten welke te vinden zijn bij Groen Goed Menken in Haule of Hommerts. 

  1. Medinilla magnifica met grote roze trossen bloemen
  2. Palma Areca tot wel 1.30m hoog!
  3. De stralende Ficus in verschillende maten
  4. Nederland's meest populaire kamerplant: Monstera van 1m hoog
  5. Strelitzia Reginae oftwel de Paradijsvogelbloem