Fleur je huiskamer op, begin met groen!

Naast dat kamerplanten goed zijn voor je binnenklimaat, geven ze direct een hele andere draai aan je inrichting. Bij GroenGoed Menken hebben we een heel uitgebreid assortiment. Populaire kamerplanten van deze tijd zijn: de Pannenkoekplant, Yucca's of een Monstera. Elke kamerplant heeft zijn eigen voorkeuren, de één staat graag in de zon terwijl de ander liever op een plek met iets meer schaduw staat. Voor elke plek in huis is er wel een geschikte plant te vinden. In de woonkamer kies je misschien liever voor decoratie planten, terwijl in de werkkamer een luchtzuiverende plant heel nuttig is. Tip: geen enkele plant kan tegen tocht en grote temperatuurschommelingen. Is het buiten erg koud als je een plant koopt, pak hem dan in als je hem gaat vervoeren. En zet hem binnen nooit op de tocht!

Shop kamerplanten in onze webshop!

In onze webshop vindt u een deel van ons assortiment kamerplanten.

Natuurlijk bent u ook altijd welkom in ons tuincentrum waar we u kunnen voorzien van vakkundig advies.

Shop kamerplanten online

Bloeiende of groene kamerplanten?

Naast dat bloeiende kamerplanten goed zijn voor het binnenklimaat, fleuren ze direct uw interieur op. Een grote felgekleurde Orchidee of Bromelia kan uw woonkamer tot leven brengen. Over het algemeen vragen ze wel iets meer aandacht, maar daar krijgt u dan ook prachtige bloemen voor terug! De favorieten van het moment zijn:

 1. Orchidee
 2. Anthurium
 3. Bromelia
 4. Vredeslelie

Groene kamerplanten zijn weer helemaal terug van weggeweest. Het voordeel van groene planten is dat ze maar weinig verzorging nodig hebben. Bij ons vindt u ze in allerlei soorten en maten. Maak bijvoorbeeld groene groepjes met een aantal kleine cactussen, vetplanten en twee grotere planten van verschillende hoogte, dat geeft een lekker speels effect! Hier de 5 toppers van het moment:

 1. Monstera
 2. Pannenkoekenplant
 3. Areca Palm
 4. Sansevieria
 5. Nephrolepis

Duurzame keuze: Kamerplanten in Seramis

Bij Groen Goed Menken bieden we u duurzame interieurbeplanting voor een gezonde werkplek. Onze kamerplanten in Seramis zijn een uitstekende keuze, en we vertellen u graag waarom.

 • Seramis is een herbruikbaar substraat dat lang meegaat. Dit bespaart niet alleen geld, maar is ook milieuvriendelijk. Bovendien is het tijdbesparend, want u hoeft met Seramis minder vaak water te geven dan met traditionele potgrond.
 • Een ander voordeel van Seramis is dat het de bodem luchtig houdt. Dit is essentieel voor gezonde planten, omdat het de wortels de juiste hoeveelheid zuurstof geeft.

In een werkomgeving is onderbeplanting vaak gewenst, en daarom is Seramis ideaal. Het verdeelt het vocht gelijkmatig door de hele bak, waardoor de planten optimaal kunnen gedijen.

En niet alleen op kantoor, maar ook thuis is Seramis ideaal. U kunt uw planten met grond en al in Seramis zetten, wat het onderhoud nog gemakkelijker maakt. Beroemde planten die goed gedijen in Seramis zijn vetplanten, cactussen en orchideeën, maar eigenlijk kunnen bijna alle planten hiermee groeien, zoals u kunt zien op de foto's.

Kom langs in een van onze vestigingen

Onze tuincentra worden doorgaans goed beoordeeld door onze klanten, dus of u nu ons tuincentrum in Hommerts bezoekt, of in Haule, wij helpen en adviseren u graag! Kijk hieronder op onze contactpagina of maak direct een routebeschrijving naar het tuincentrum. Hopelijk tot ziens bij Groen Goed Menken in Haule en Hommerts.

Actuele Openingstijden