Onze Tuinkassen

Of u nu op zoek bent aan een kleine kamerkas of wenst een complete tuinkamer aan te leggen, bij Groen Goed Menken helpen wij u graag deze droom te verwezenlijken. Onze tuinkassen worden geleverd uit eigen voorraad en door onze kasexperts bij u geïnstalleerd. Gelegen in het hart van Friesland, Drenthe en Groningen, zijn wij onbetwists de kasspecialist. U kunt hier terecht voor de aanschaf van een aluminium kas, een zwart gecoate tuinkas of voor het kopen van een goedkope tuinkas. Wilt u een tuinkas van glas kopen? Ook dat is uiteraard mogelijk. Met een ruim assortiment aan tuinkassen, is er voldoende keuze. De werknemers van Groen Goed Menken in Friesland staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar om hulp te bieden bij het vinden van de geschikte tuinkas.

Kom langs in onze Tuinkassen Showroom in Haule

In onze vestiging in Haule kunt u onze tuinkassen in het echt bewonderen. Hier vindt u diverse showmodellen welke variëren van klein (3.6m2), middelgroot (6m2) tot groot (23m2). Zelfs voor een complete tuinkamer bent u bij Groen Goed Menken aan het juiste adres. Voor kasaccessoires en benodigdheden kunt u langskomen in onze beide vestigingen.

Hieronder geven wij u enkele voorbeelden van ons assortiment tuinkassen.

  • Kas met Polycarbonaat plaat tot 14 mm dikte
  • Kas met 4 mm veiligheidsglas
  • Kas met schuine wand voor een betere lichtinval en stabieler in de windrijke gebieden
  • Victoria kas is drempelloos met veel accessoires en een midden versteviging (spant)
  • Flexikas waarin de deur altijd flexibel geplaatst kan worden op de zij-, voor- of of achtergevel.
  • Muurkas minimaal breed 80 cm en lengte vanaf 225cm. Bij de muurkas is de nokhoogte vaak een beperkte factor. Muurkassen in verschillende nokhoogtes leverbaar.

Online een tuinkas kopen kan bij Groen Goed Menken

Heeft u al een kas op het oog en wilt u deze eenvoudig en snel bestellen? Dat kan! Onze webshop geeft u een uitgebreid overzicht aan mogelijkheden. Selecteer uw tuinkas en bestel deze online. Wij leveren onze tuinkassen direct uit voorraad. Voor 16.00 uur besteld is morgen in huis! Heeft u nog vragen of advies nodig? Neem dan contact op met ons tuincentrum.

Direct naar de webshop