Tuininrichting

Bent u op zoek naar een nieuw tuinhuis voor uw tuin? Kijk dan eens bij Groen Goed Menken in Friesland. Hier vindt u een groot assortiment aan tuinhuizen, waaronder blokhutten, tuinkamers, houten bergingen, metalen bergingen en kassen. Of u nu op zoek bent naar een praktische opslagruimte of een comfortabele plek om te vertoeven, bij Groen Goed Menken vindt u altijd wat u zoekt. Bovendien biedt deze tuinhuis specialist u deskundig advies en een uitstekende service. Bezoek Groen Goed Menken en ontdek het grote assortiment tuinhuizen vandaag nog!

Tuinhuis kopen in Friesland

De meeste tuinhuizen zijn gemaakt van Midden-Europees grenenhout en zijn door de fijnnervige structuur van het hout zeer duurzaam. De wanden zijn met mes en groef op elkaar gezet. Een ander systeem dan de blokhutten die door een uitgekiend stapelsysteem in elkaar gezet worden en uitgevoerd zijn met een water- en winddicht profiel.

Naast deze tuinhuizen en blokhutten zijn er ook prieeltjes waar het 's zomers heerlijk toeven is. Naast het standaardpakket zijn er talrijke accessoires leverbaar zoals dakgoten, windveren, ramen, deuren (deelbaar) en bloembakken.

Bovendien zijn alle huizen volgens een duidelijke beschrijving in elkaar te zetten. Kom vrijblijvend langs om op uw gemak een deel van de collectie te bekijken. Alle modellen plaatsen is helaas niet mogelijk, maar met de folder in de hand kunnen wij samen met u de modellen onder de loep nemen.

Onze tuincentra worden doorgaans goed beoordeeld door onze klanten, dus of u nu ons tuincentrum in Hommerts bezoekt, of in Haule, wij helpen en adviseren u graag! Kijk hieronder op onze contactpagina of maak direct een routebeschrijving naar het tuincentrum. Hopelijk tot ziens bij Groen Goed Menken in Haule en Hommerts.

Regentonnen van Groen Goed Menken

Een regenton zorgt ervoor dat je regenwater opvangt, waardoor je minder afhankelijk bent van drinkwater voor activiteiten zoals het besproeien van je tuin, het wassen van je auto of het schoonmaken van je terras. Dit vermindert je waterverbruik en helpt dus om kostbaar drinkwater te besparen. 

Er zijn verschillende soorten regentonnen beschikbaar die passen bij verschillende behoeften en ruimtes. Een van de meest voorkomende soorten is de kunststof regenton. Deze zijn lichtgewicht, duurzaam en verkrijgbaar in diverse vormen en maten. Daarnaast zijn er ook houten regentonnen, die een meer traditionele uitstraling hebben en goed passen bij een natuurlijke omgeving. 

Bij Groen Goed Menken, waar zeer zeker aandacht wordt besteed aan het belang van het klimaat, hebben we verschillende regentonnen om uit te kiezen. Kom gerust naar ons tuincentrum voor advies en om de verschillende soorten regentonnen te bekijken.

Meer weten over duurzaamheid? Lees op onze website over het Groen Klimaatplein of kom langs in Haule of Hommerts.

Groen Klimaatplein