Kas Accessoires

Alle benodigdheden en accessoires voor de tuinkas vindt u bij Groen Goed Menken. In beide vestigingen, Haule en Hommerts, vindt u een ruim aanbod aan kasaccessoires. Er zijn veel verschillende soorten accessoires beschikbaar voor een tuinkas, afhankelijk van de grootte en de specifieke behoeften van de kas. 

Welke benodigdheden zijn er voor tuinkassen?

 • Verwarming: Dit is een belangrijk accessoire voor kassen in koudere klimaten, of voor het kweken van gewassen die warmte vereisen. Er zijn verschillende soorten verwarming beschikbaar, zoals elektrische verwarming, gasverwarming of warmtewisselaars.
   
 • Ventilatie: Dit helpt om de luchtcirculatie in de kas te verbeteren en te voorkomen dat er te veel vocht ophoopt. Er zijn verschillende soorten ventilatie beschikbaar, zoals automatische ventilatoren en ramen die kunnen worden geopend.
   
 • Bewatering: Dit omvat systemen voor het geven van water aan planten, zoals druppelslangen, sproeiers of een ingebouwd bewateringssysteem.
   
 • Schaduwdoeken: Dit kan worden gebruikt om de hoeveelheid zonlicht die de kas binnenkomt te reguleren, waardoor de temperatuur kan worden geregeld en de planten beschermd worden tegen teveel zonlicht.

Kas Accessoires voor het kweken

 • Zaai en stek grond: Een speciaal soort grond die speciaal is samengesteld voor het zaaien en stekken van planten. Het is een fijne, voedingsrijke grond die een goede vochtbalans heeft en geen grote klonten bevat.
 • Kweektafels: Een speciaal ontworpen tafels die worden gebruikt voor het kweken van planten, zowel binnen als buiten. Ze zijn vaak verhoogd van de grond, waardoor het gemakkelijker is om de planten te verzorgen en te wieden.
   

Andere kasaccessoires welke te vinden zijn bij Groen Goed Menken zijn onder andere kamerkasjes, kweekbakjes, oppottafels, hamerkopboutjes en moertjes, Ali plug of fix clips, glasveertjes en regentonnen. Voor specifieke vervangingsonderdelen zoals deurwieltjes, glasrubber, veiligheidsglas voor de kas bent u welkom in Haule.

Kasaccessoires online kopen

Ook in onze webshop kunt u terecht voor kasaccessoires en kweekbenodigdheden. U besteld eenvoudig en snel uw tuinkas, de accessoires en alles wat u verder nodig heeft. Bestelt u vóór 16.00uur? Dan wordt uw bestelling de volgende dag bezorgd. 

Direct naar de webshop