Kunstkerstbomen

Een kunstkerstboom is vooral aan te raden als u liever geen spoor van naalden in huis wilt. Er zijn tegenwoordig kunstkerstbomen die bijna niet van echte zijn te onderscheiden. In ons tuincentrum vindt u kunstkerstbomen in allerlei kleuren en soorten. Kleine bomen van onder de 1.75 meter tot bomen van meer dan 2 meter. Kunstkerstbomen met of zonder lampjes en decoratie. Wij verkopen kunstkerstbomen van topmerken als Triumph Tree en Black Box. Kom langs in ons tuincentrum en vind uw perfecte kunstkerstboom.

Alle voor- en nadelen van een kunstkerstboom

Jarenlang was de kunstkerstboom geen eerste keuze. Zo'n plastic boom, geen dennengeur, een dure investering. Wij snappen dit. Maar tegenwoordig kiezen we toch graag voor duurzaam. En een kunstkerstboom past helemaal in dit verhaal. Hieronder vindt u alle voor- en nadelen van de kunstkerstboom.

Voordelen kunstkerstboom

 • Waar bij een echte kerstboom de naalden op de grond vallen, heeft u daar met een kunstkerstboom geen last van.
 • Tegenwoordig zijn kunstkerstbomen niet meer van echte kerstbomen te onderscheiden.
 • Zelfs met een kunstkerstboom heeft u geen losse kerstverlichting nodig. Er zijn namelijk kunstkerstbomen bij ons verkrijgbaar mét verlichting.
 • Kunstkerstbomen zijn eenvoudig op te zetten door middel van takken die voorzien zijn van cijfertjes of kleurtjes. Het is een heel eenvoudig karwei.
 • U heeft jarenlang plezier van een kunstkerstboom. Een kunstkerstboom blijft jaar in, jaar uit mooi.
   

Nadelen kunstkerstboom

 • Een kunstkerstboom geurt natuurlijk niet zoals een echte kerstboom.
 • Een mooie kunstkerstboom is best een investering. Maar aangezien u lang doet met een kunstkerstboom verdient het zich met de jaren terug.
 • Kunstkerstbomen staan vrijwel altijd op een standaard. Deze kunt u natuurlijk verbergen door een mooie mand of kerstboomrok om de standaard te plaatsen.
   

Een boom is pas een kerstboom met versiering

Bij GroenGoed Menken vindt u tal van versieringen voor uw perfecte kerstboom: of het nu gaat om verlichting, kerstballen of andere decoratie. Wij bieden een groot assortiment verlichting voor zowel in als om het huis, kerstballen in iedere kleur en voor ieder budget.