Bij elke plant een pot

Bij Groen Goed Menken in Haule of Hommerts vindt u een uitgebreide selectie binnenpotterie voor elk soort plant en elke woning. In ons tuincentrum vindt u potten voor grote of kleine planten, voor op smalle of brede vensterbanken, voor een groot of klein raam, er is altijd een pot die aan uw wensen voldoet. 

De potten worden aangeboden in verschillende series, waaronder handgemaakte en machinaal gemaakte potten en potten of manden in natuurlijke materialen. Als u op zoek bent naar een traditionele uitstraling die altijd goed past, dan zijn er klassieke kleuren beschikbaar. Maar als u op zoek bent naar een trendy pot die past bij uw interieur, dan zijn er ook kleuren en materialen beschikbaar die daarop aansluiten.

Wij verkopen momenteel geen binnenpotterie online. U kunt hier wel een indruk opdoen van ons aanbod. 
Kom voor ons gehele assortiment langs in een van onze vestigingen.

Trend van het moment: hangplanten

Heeft u minder ruimte in huis of wilt u een echte eye-catcher? Denk dan eens aan hangplanten. Een hangende plant is dé manier om zonder ruimte te verliezen toch veel groen in huis te hebben. Bij Groen Goed Menken vindt u verschillende hangplanten én hangpotten. Onze hangpotten zijn er in verschillende materialen, van kunststof tot rattan. Een andere manier om goed gebruik te maken van beperkte ruimte is een vensterbanktafeltje met een mooie kamerplant erop. 

Kom langs in een van onze vestigingen

Onze tuincentra worden doorgaans goed beoordeeld door onze klanten, dus of u nu ons tuincentrum in Hommerts bezoekt, of in Haule, wij helpen en adviseren u graag! Kijk hieronder op onze contactpagina of maak direct een routebeschrijving naar het tuincentrum. Hopelijk tot ziens bij Groen Goed Menken in Haule en Hommerts.

Actuele Openingstijden