Bergingen

Metalen Bergingen

Een metalen berging in de tuin is een slimme keuze voor extra opslagruimte. Metalen bergingen zijn sterk, duurzaam en onderhoudsarm. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in de tuin, waar ze bescherming bieden voor uw tuinmeubelen, tuingereedschap en andere spullen. Bovendien zijn metalen bergingen beschikbaar in veel verschillende maten, kleuren en ontwerpen, waardoor ze zich aanpassen aan de stijl van uw tuin. Dankzij de lange levensduur en weerbestendigheid van metalen bergingen, kunt u er zeker van zijn dat uw spullen veilig en beschermd zijn, ongeacht het weer. Dus waar wacht u nog op? Kies voor een metalen berging en profiteer van de vele voordelen die het biedt!

Houten Bergingen

Een houten berging in de tuin is een perfecte oplossing voor extra opslagruimte. Houten bergingen zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens prachtig om naar te kijken. Het warme uiterlijk van hout past perfect bij elke tuinstijl en zorgt voor een natuurlijke sfeer. Bovendien zijn houten bergingen duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Het is een investering die u jarenlang plezier zal bieden. Of u nu op zoek bent naar een plek om uw tuinmeubelen, tuingereedschap of fietsen op te bergen, een houten berging biedt de ruimte die u nodig heeft. De wandelementen zijn mede door de uitstekende opbouwbeschrijving eenvoudig in elkaar te zetten. De bergingen worden geleverd inclusief raam(ramen), deur, slot en vloerbalken.

Het is wel aan te bevelen om het onbehandelde hout te voorzien een goede beits. Dit geldt zowel voor de binnen- als de buitenkant. Vraag onze medewerkers in Haule of Hommerts om advies!