Tuinverlichting

Om uw tuin, balkon of terras echt tot leven te brengen hebben wij een groot aantal solar lampen voor zowel in en om het terras of de tuin. Het is niet alleen de lamp naast de voordeur, maar door het plaatsen van een spot kunt u de aandacht vestigen op een mooi beeld, vijver of een mooie hoek van de tuin. Er is keuze in kunststof, aluminium en RVS lampen en ook lampen met een bewegingsmelder wat niet alleen fijn is voor uzelf maar ook voor de veiligheid rondom het huis. Kortom, keuze genoeg om eens langs te komen voor ons assortiment aan solar verlichting.

Lampen op zonne-energie bij Groen Goed Menken

Het assortiment lampen op zonne-energie is bij ons zeer groot, zowel voor aan een wand of in de tuin als spot om iets uit te lichten. Tegenwoordig is de aanschafprijs niet zo hoog meer dan voorheen. Daarentegen kan de lamp overal geplaatst worden zonder last te hebben van kabels of graafwerk. De solar verlichting die u vindt bij Groen Goed Menken is de snelste, veiligste en gemakkelijkste manier om ’s avonds sfeer in uw tuin te brengen. Elke lamp bevat een ingenieus ontworpen zonnepaneel dat zonlicht omzet in elektrische energie. Deze energie wordt opgeslagen in een oplaadbare batterij, die ’s avonds zorgt voor de benodigde energie. Tip: Plaats de lamp overdag op een zonnige plaats, zodat de batterij optimaal geladen kan worden.

Kom langs bij een van onze vestigingen in Haule of Hommerts om het gehele assortiment aan tuin- en buitenverlichting te kopen.

Waarom kiezen voor buitenverlichting op zonne-energie?

Buitenverlichting en tuinverlichting op zonne-energie bieden tal van voordelen. Hier zijn vijf redenen waarom je zou moeten overwegen om voor zonne-verlichting te kiezen:

  1. Milieuvriendelijk: Zonne-verlichting maakt gebruik van hernieuwbare zonne-energie als energiebron, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Door zonne-verlichting te gebruiken, verminder je je ecologische voetafdruk en draag je bij aan een duurzamere wereld.
  2. Energiezuinig: Zonne-verlichting heeft geen externe stroombron nodig, waardoor het energiezuinig is. Overdag absorberen de ingebouwde zonnepanelen zonlicht en zetten dit om in elektriciteit, die 's avonds wordt gebruikt om de lampen te laten branden. Dit bespaart energie en verlaagt je elektriciteitskosten.
  3. Geen bedrading nodig: Omdat zonne-verlichting onafhankelijk van het elektriciteitsnet werkt, is er geen bedrading nodig. Dit maakt de installatie eenvoudig en flexibel. Je kunt de verlichting gemakkelijk op elke gewenste locatie in je tuin plaatsen zonder je zorgen te maken over het leggen van kabels.
  4. Automatische werking: De meeste zonne-verlichting is uitgerust met een lichtsensor, waardoor ze automatisch in- en uitschakelen op basis van het omringende lichtniveau. Dit betekent dat je niet hoeft te denken aan het aan- en uitzetten van de verlichting; het gebeurt automatisch.
  5. Veiligheid en sfeer: Buitenverlichting op zonne-energie verhoogt de veiligheid rondom je huis, omdat het donkere hoeken verlicht en potentiele struikelgevaar wegneemt. Bovendien creëert het een warme en gezellige sfeer in je tuin, waardoor je 's avonds langer buiten kunt genieten.

Al met al biedt buitenverlichting en tuinverlichting op zonne-energie een reeks voordelen die het tot een slimme, duurzame en gebruiksvriendelijke keuze maken voor elke tuin of buitenruimte.