Overkappingen

Zoekt u een terrasoverkapping voor uw tuin? Dan bent u bij GroenGoed Menken aan het juiste adres! Wij zijn in korte tijd uitgegroeid tot een grote, professionele leverancier in de veranda markt. Bij ons vindt u de geschikte aluminium terrasoverkapping die u zoekt!

EEN TERRASOVERKAPPING VAN GROENGOED MENKEN!

Dankzij onze terrasoverkappingen hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het weer. U zit droog voor hagel & regen én uit de wind. Voor felle zon bent u ook beschermd, kortom: het Nederlandse weer kan u niet tegen houden! Onze overkappingen zijn aan uw wensen af te stemmen omdat u keuze heeft uit verschillende kleuren en formaten.

DE VOORDELEN VAN EEN ALUMINIUM OVERKAPPING
Wij maken voor al onze producten gebruik van aluminium. Dit geeft een strakke en stijlvolle uitstraling en zorgt bovenal voor een geweldige kwaliteit. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen alle weersinvloeden, duurzaam zijn én onderhoudsarm: zo geniet u optimaal van het buitenleven! Buiten eten, werken, loungen en spelen: met een overkapping in de tuin kan het allemaal!

VERSCHILLENDE KLEUREN EN MODELLEN
Al onze veranda’s en overkappingen zijn van aluminium. Het verschil is de keuze in kleur, namelijk wit, crème wit en antraciet. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten dakbedekkingen én uiteraard diverse maten.

Overkapping Easy Edition

Overkapping Legend Edition

Overkapping Superieur Edition

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuininrichting