Tuinverlichting

Om uw tuin, balkon of terras echt tot leven te brengen hebben wij een groot aantal solar lampen voor zowel in en om het terras of de tuin. Het is niet alleen de lamp naast de voordeur, maar door het plaatsen van een spot kunt u de aandacht vestigen op een mooi beeld, vijver of een mooie hoek van de tuin. Er is keuze in kunststof, aluminium en RVS lampen en ook lampen met een bewegingsmelder wat niet alleen fijn is voor uzelf maar ook voor de veiligheid rondom het huis. Kortom, keuze genoeg om eens langs te komen voor ons assortiment aan solar verlichting.

Lampen op zonne-energie bij Groen Goed Menken

Het assortiment lampen op zonne-energie is bij ons zeer groot, zowel voor aan een wand of in de tuin als spot om iets uit te lichten. Tegenwoordig is de aanschafprijs niet zo hoog meer dan voorheen. Daarentegen kan de lamp overal geplaatst worden zonder last te hebben van kabels of graafwerk. De solar verlichting die u vindt bij Groen Goed Menken is de snelste, veiligste en gemakkelijkste manier om ’s avonds sfeer in uw tuin te brengen. Elke lamp bevat een ingenieus ontworpen zonnepaneel dat zonlicht omzet in elektrische energie. Deze energie wordt opgeslagen in een oplaadbare batterij, die ’s avonds zorgt voor de benodigde energie. Tip: Plaats de lamp overdag op een zonnige plaats, zodat de batterij optimaal geladen kan worden.

Kom langs bij een van onze vestigingen in Haule of Hommerts om het gehele assortiment aan tuin- en buitenverlichting te kopen.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuininrichting