Rozen en klimplanten

Rozen zijn er in talloze varianten: struik- en stamrozen, klimrozen en rozen als bodembedekkers. Voor alle rozen geldt dat het ware zonaanbidders zijn en dat ze in het voorjaar flink teruggesnoeid moeten worden. Klimrozen moeten goed vastgezet worden omdat ze uitzichzelf niet hechten aan muren en pergola's.

Naast de klimroos zijn er nog talloze andere klimplanten. De bekendste is de Clematis en Hedera, maar er zijn natuurlijk nog vele andere klimmers, zoals de sterkgroeiende Bruidsluier, de geurende Kamperfoelie en niet te vergeten de Blauwe regen.

Kom rustig langs om ons uitgebreide assortiment te bekijken.

Droomt u van rozen in de tuin? Ons vakkundige personeel helpt u graag! Tevens hebben wij een eigen hoveniersbedrijf het onderhouden van uw rozen kunt u dus ook aan ons overlaten.

Rozen

Groen Goed Menken is een verkooppunt van diverse soorten rozen. Rozen zijn er in talloze varianten: struik- en stamrozen, klimrozen en rozen als bodembedekkers en geurende rozen. Voor alle rozen geldt dat het ware zonaanbidders zijn en dat ze in het voorjaar flink teruggesnoeid moeten worden. Klimrozen moeten goed vastgezet worden omdat ze uitzichzelf niet hechten aan muren en pergola's.

Vraag er gerust naar in de winkel ons team staat graag voor u klaar!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten