Bloembollen en zaden

Voor bloembollen kopen bent u bij Groen Goed Menken aan het juiste adres. Het bedrijf heeft twee filialen in Hommerts en in Haule, met een ruim assortiment aan bloembollen. Bloembollen zijn te verdelen in voorjaarsbollen en zomerbollen. Afhankelijk van het type bloembol dat u koopt, moeten deze op andere momenten gekocht worden. Bloembollen kopen online of zaden online kopen is een optie, maar in de winkels van Groen Goed Menken wordt u op de best mogelijke wijze bediend. De werknemers van de filialen van Groen Goed Menke staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar om hulp te bieden bij het vinden en kopen van zaden en bloembollen.

Ruim assortiment bloembollen

Groen Goed Menken kan gezien worden als een bloembollen kopen groothandel. Door het ruime aanbod van zaden en bollen, is er genoeg te vinden. U kunt bij de winkels terecht voor goedkope bloembollen kopen zoals gladiolen, anemonen, dahlia’s, hyacinten en narcis bloembollen kopen. Daarnaast kunt u ook veel zaden kopen zoals peperzaden kopen, plantenzaden kopen en bloemenzaden kopen. Een deel van het assortiment bestaat uit biologische producten. De werknemers van Groen Goed Menken kunnen advies en hulp bieden bij biologische zaden kopen en kunnen u vertellen hoe u goedkoop bloembollen kopen kunt.

Advies van onze experts

Het maakt niet uit of u op zoek bent naar bloembollen of zaden kopen biologisch, de werknemers van de filialen in Hommerts en Haule staan voor u klaar om hulp en advies te bieden. Zij kunnen u bijvoorbeeld vertellen wanneer bloembollen kopen en planten verstandig is. Kiest u voor voorjaarsbollen, dan moeten deze bijvoorbeeld in oktober of november al in de grond gestopt worden. Zomerbollen moeten juist pas in de aarde gedaan worden als de vorst uit de grond is. Dit type bloembollen kan het beste van april tot mei geplant worden. U kunt verder ook advies krijgen over het onderhoud van de bloemen en planten die uit de bollen en zaden komen.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuin