Eénjarige planten brengen het voorjaarsgevoel

Een éénjarige plant wordt ook wel perkplant of zomerbloeier genoemd. U kunt ongeveer een zomer lang genieten van deze bloeiende planten in bijvoorbeeld een balkonbak of in uw tuin buiten. Eénjarige planten, zoals viooltjes, petunia's en de lobelia, zijn enorm populair. Ze geven uw tuin immers snel flink wat kleur zodra het voorjaar begint. Ons perkgoed is te koop in allerlei maten en kleuren.

Wij verkopen momenteel geen perkplanten online. U kunt hier wel een indruk opdoen van ons aanbod. 
Kom voor ons gehele assortiment langs in een van onze vestigingen.

Verschillende soorten perkplanten

Mensen verschillen nu eenmaal van smaak en gelukkig hebben we daarom een ruim aanbod van eenjarige tuinplanten. Zo kan het haast niet voorkomen dat er geen tuinplant voor u bij zit! Wij verkopen onder andere de volgende eenjarige tuinplanten:

  • Petunia
  • Viooltjes
  • Leeuwenbek
  • Begonia
  • Afrikaantje

 

Eénjarige zelf zaaien

Wilt u het bijzondere proces van zaadje tot bloem op de voet volgen? Zaai dan zelf uw perkplantjes. Het proces van zaaien tot volgroeide plant kan soms wat tijd en aandacht vergen, maar het is de moeite zeker waard. Het zaaien van perkplantjes geeft u de mogelijkheid om uw creativiteit te uiten en uw tuin of balkon te decoreren op een manier die helemaal bij u past. U vindt verschillende bloemzaden en -bollen, kruiden zaden, moestuinbenodigdheden en meer voor de eigen kweek in ons tuincentrum. Zien we u binnenkort in Haule of Hommerts? De medewerkers van Groen Goed Menken helpen u graag!

Eénjarige planten kopen in de buurt van Friesland

Bent u op zoek naar mooie en kleurrijke éénjarige planten voor uw tuin of balkon? Ons assortiment éénjarige planten is ruim en we hebben voor iedereen wat wils. Naast éénjarige planten hebben we ook een ruime keuze aan andere tuinplanten en kamerplanten. Voor klanten met een vijver of die er één willen aanleggen, hebben we alles wat u nodig heeft voor de perfecte vijver. Bovendien zijn wij bij Groen Goed Menken ook kas specialist, dus als u op zoek bent naar advies over het kweken van groenten, kruiden of andere planten in de kas, of zoekt naar een op maat gemaakte tuinkas voor in uw tuin: wij helpen u graag verder! Tot snel bij Groen Goed Menken in Haule of Hommerts.

 

Kom langs bij Groen Goed Menken