Feestelijke Start van de Feestdagen: VIP Avond op 24 November!

Feestelijke Start van de Feestdagen: VIP Avond op 24 November!

De dagen worden korter, de temperaturen dalen en de feestdagen staan voor de deur. Bij Groen Goed Menken zijn we er helemaal klaar voor om je in de feeststemming te brengen. De lichtjes branden, de ballen hangen en de kerstbomen staan klaar om bewonderd te worden. Op vrijdagavond 24 november nodigen we onze gewaardeerde klantenkaarthouders, Facebook- en Instagram-volgers uit voor een exclusieve VIP avond.

Een Magische Kerstshow: Als Eerste Bewonderen!

Tussen 19.00 en 22.00 uur heb je de primeur om als eerste onze betoverende Kerstshow te bewonderen. Kom genieten van glinsterende ornamenten, prachtig versierde kerstbomen en sfeervolle decoraties die je huis omtoveren tot een waar winterparadijs. 

Dubbele Spaarpunten: Profiteer Tijdens de VIP Avond!

Naast de feestelijke sfeer en een hapje en een drankje, hebben we nog een extraatje voor onze klanten. Onze lopende Kerstboomactie biedt je de kans om te sparen voor aantrekkelijke kortingen. Vergeet niet bij elke besteding van €10,- (exclusief horeca-artikelen) een spaarpunt te ontvangen en deze op je spaarkaart te plakken. Een volle kaart betekent een mooie kassakorting van €10,- gedurende de hele maand januari 2024.

Ook dit nog: tijdens de VIP avond geven we dubbele spaarpunten! Een unieke kans om extra snel te sparen en nog meer voordeel te behalen. Mis deze speciale aanbieding niet en profiteer van dubbel zoveel spaarplezier op 24 november.

Mis het Niet! Kom naar de VIP Avond op 24 November

De VIP avond bij Groen Goed Menken belooft een onvergetelijke start van de feestdagen te worden. Een exclusieve blik op onze Kerstshow, een hapje en een drankje en dubbele spaarpunten maken deze avond extra speciaal. Reserveer 24 november in je agenda en kom samen met ons genieten van de magie van de feestdagen. Tot dan!

Plan je bezoek