Kerstspaarboom

Onze echte kerstbomen worden nu 'kerstspaarbomen'!Gratis kerstboom bij Groen Goed Menken in Haule en Hommerts

Ga met Groen Goed Menken voor een Groen 2023! Zo'n grote groene kerstboom geeft altijd zoveel sfeer en gezelligheid in huis. Maar hoe behouden we dat gevoel na de feestdagen?

Met onze Kerstspaarboom actie krijg je GROEN voor GROEN. Bij aankoop van een echte kerstboom (v.a.€ 20.- p/st) ontvang je een kortingsbon voor de helft van dit bedrag als korting op alle groenaankopen in de maanden januari en februari. Kom met de kassabon en deze kerstboomspaarkaart langs bij Groen Goed Menken voor een Groen 2023!

Doe je mee met onze kerstboomactie?

Deze kerstboomspaarkaart is in te wisselen bij aankoop van alle groen in januari en februari 2023! Alleen in combinatie met aangehechte kassabon en volledig ingevuld.

Even belangrijk om te weten:

  • De actie start eind november 2022
  • Koop vóór 25 december 2022 een echte kerstboom bij Groen Goed Menken
  • Bewaar de kassabon en de kerstboomspaarkaart en je mag in januari en februari 2023 voor de helft van het aankoopbedrag wat je hebt betaald voor de kerstboom nieuw groen uitzoeken. Groen voor Groen!
  • Korting geldt voor bloeiende en groene kamerplanten, tuinplanten, bomen, heesters etc.
  • Deze actie wordt uitsluitend toegekend na aankoop van een echte kerstbomen vanaf  €20,-
  • Jij gaat toch zeker ook voor een Groen 2023?

 

Voor de beste kerstbomen in de buurt kom je naar Groen Goed Menken

Voor de beste kerstbomen in de buurt, hoef je Friesland helemaal niet uit. Bij Groen Goed Menken hebben we de beste en mooiste kerstbomen voor een mooie prijs. Kom langs in één van onze vestigingen en profiteer van de Kerstboom Actie. Voor meer informatie over onze openingstijden, kijk op onze contactenpagina bij Haule of Hommerts, of kom direct langs. Deze actie wil je niet missen.