Kerstspaarboom 2023: Spaar voor groen!

Ga met Groen Goed Menken voor een Groen 2024! Zo'n grote groene kerstboom geeft altijd zoveel sfeer en gezelligheid in huis. Maar hoe behouden we dat gevoel na de feestdagen?

Vanaf nu kun je al beginnen met sparen. Bij elke besteding van €10,- ontvang je een spaarpunt (exclusief horeca-artikelen). Plak deze spaarpunten op je spaarkaart en een volle kaart vertegenwoordigt een kassakorting van €10,- gedurende de hele maand januari 2024. 

Het leuke aan deze actie is dat je niet alleen groene planten kunt aanschaffen in het nieuwe jaar, maar ook gereedschap of voedingsstoffen voor je tuin. Op deze manier willen we onze gewaardeerde klanten belonen en hen de mogelijkheid bieden om zowel tijdens de feestdagen als in het nieuwe jaar van onze producten te genieten.

Doe je mee met onze kerstboomactie?

Je kunt nu al beginnen met sparen! Bij de kassa worden de spaarkaarten en stickers uitgedeeld. Volle kaart gespaard? Deze kerstboomspaarkaart is in januari 2024 in te wisselen als kassakorting op tal van producten. Denk aan groene kamerplanten, snoeischaren, bloempotten of potgrond. De punten zijn te sparen in Haule en Hommerts. Deze actie loopt van 1 oktober tot 31 december 2023.

*Actie geldt niet voor aankopen op rekening of producten welke bezorgd moeten worden. Hovenierswerkzaamheden, sierbestrating tuinhout en horeca tellen niet mee.