Kerstverlichting

Kunnen uw huis en tuin wel wat extra lichtjes gebruiken met de kerst? In ons tuincentrum vindt u kerstverlichting in allerlei soorten en maten. Wilt u LED verlichting, flikkerende of gekleurde lichtjes of juist klassieke vlamlichtjes? Of twijfelt u nog over welke kerstverlichting het beste in uw huis past? Kom langs en vraag gerust een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Kerstboomverlichting voor binnen

Het is zo fijn dat we eindelijk weer samen met familie en vrienden kerst kunnen vieren. Om bij te dragen aan de gezellige sfeer, vindt u bij GroenGoed Menken een mooi assortiment aan kerstboomverlichting en andere decoratieve verlichtingsopties. Kies uit verschillende stijlen en producttypen, zoals bijvoorbeeld kleurrijke clusterverlichting of warm witte snoerverlichting. Het verschil tussen de verschillende soorten kerstboomverlichting voor binnen zit 'm veelal in de kleur, het aantal 'flikker standen' en de afstand tussen de onderlinge lampjes op het draad. Wat ook niet mag worden vergeten is de algehele lengte van het snoer. Houd bij gewone snoerverlichting de volgende richtlijn aan:

  • Bij een boom van 150 tot 180 centimeter hoog, moet het snoer minimaal 12 á 14 meter lang zijn.
  • Is uw boom 200 centimeter of hoger? Ga dan voor een snoer van minimaal 16 á 20 meter.

Buitenverlichting kerst

Ook buitenshuis mag er versierd worden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor twee kleine kerstboompjes met verlichting bij de voordeur. Of kies een grotere boom uit in de tuin en hang hier kerstverlichting in. Een groot deel van onze buitenverlichting is voorzien van LED lampjes. Dit is een duurzame variant verlichting en deze lampjes hebben een levensduur van tot wel 50.000 uur én geven minder warmte af. Een stuk veiliger dus!

Zelfs de vlaggenmast wordt verlicht

Bij GroenGoed Menken vindt u ook speciale LED verlichting voor uw vlaggenmast. In ons tuincentrum vindt u vlaggenmasten van de beste merken als Fairy Bell en Montejaur met daarbij passende verlichting! 

Ook hebben wij een breed assortiment aan kerstversiering. Prachtige glazen kerstballen, originele kerstboompieken of sfeervolle kaarsen. Breng een bezoekje aan ons tuincentrum en kom alvast in de kerstsfeer!

Lees meer over kerstversiering

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen