Kerstversiering

Wij hebben onze kerstafdeling opgedeeld in verschillende kleurenthema’s. Per thema staat er een presentatie waar men de gebruikte materialen kan terug vinden. Bij GroenGoed Menken vindt u mooie kerstboomdecoratie van glazen kerstballen tot slingers, kerstbeeldjes en veel artikelen om een kerstdorp te bouwen. 

Kerstversiering in elk thema

In ons tuincentrum vindt u kerstversiering passend bij ieder kleurthema. Uiteraard vindt u bij GroenGoed Menken de klassieke kleuren goud en rood. Maar ook als u eens een andere kleur in huis wilt, is er voldoende keuze. Onze kerstshow is zo opgebouwd dat er voor ieder interieur een ruim assortiment aan kerstartikelen te vinden is. Ook vindt u bij ons alle benodigdheden voor het maken van kerststukjes en zijn wij de trotse verkoper van kersthuisjes en de traditionele Elfstedenhuisjes van Dickensville! De benodigdheden voor het maken van een kerstdorp vindt u allemaal op onze kerstafdeling. Huisjes, boompjes, steentjes en beeldjes zijn allemaal te koop bij GroenGoed Menken.

Kerstballen voor elk budget

Bij GroenGoed Menken vindt u kerstballen voor elk budget. Wij verkopen losse kerstballen, complete sets in doos en wat speciale hangers. Ook zonder het te bont te maken, vindt u bij GroenGoed Menken mooie spullen om er een vrolijk Kerstfeest van te maken. U bent van harte welkom in ons tuincentrum waar wij u graag inspireren aan de hand van trends, kleurthema's en meer. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen