Tuincentrum Hommerts

Het beste tuincentrum in de buurt van Hommerts

Groen Goed Menken, het beste tuincentrum van Hommerts! Niet alleen hebben wij hier een vestiging, wij zijn ook gevestigd in Haule. Bij de vestiging in Hommerts is ook een eigen kwekerij inbegrepen, nog meer om van te genieten dus! Beide centra zijn goed bereikbaar vanuit steden als Drachten, Sneek en Heerenveen, maar ook voor verder gelegen steden zoals Groningen en zelfs Assen. Ons personeel beschikt over rijke vakkennis en ze staan altijd klaar om u met een lach op uw gezicht te laten vertrekken. Wij als planten- en vijverspecialist zijn bereid onze klanten de juiste hulp èn goede service te bieden. Beide staan bij ons hoog in het vaandel. 

Tuincentrum in Hommerts en Haule, Groen Goed Menken

Assortiment van beide tuincentra in Friesland

Mocht u zich afvragen wat het assortiment van onze tuincentra is, dan bent u hier aan het juiste adres. We zetten het voor u op een rijtje om voorafgaand aan uw bezoek aan één van onze filialen, alvast te weten waar u naar wil gaan kijken. Zo beschikken wij over: 

  • Tuinkassen en moestuinen;
  • Tuinplanten, waterplanten en kamerplanten;
  • Vijvers;
  • Alles voor het bemesten van je gazon;
  • Robotmaaiers;
  • Vogelhuisjes 
  • Veel vissen, waaronder verschillende soorten koi. 

In onze dierenwinkel vindt u alles wat u nodig heeft voor (voornamelijk) buitendieren. Zo verkopen wij voer voor koi, verschillende soorten vissen en artikelen voor het verzorgen van wilde vogels. Onze tuincentra zijn gelegen in Hommerts en Haule en daarmee dus toegankelijk voor alle steden en dorpen uit het noorden van het land. 

Openingstijden van tuincentrum Groen Goed Menken in Hommerts en Haule

Belangrijk is om voor uw bezoek aan één van onze tuincentra goed te kijken wat onze openingstijden zijn. Zo zijn wij van maandag t/m vrijdag geopend. Op zaterdag gaan we een uurtje eerder dicht en op zondag zijn wij gesloten. Voor de actuele openingstijden in Haule en Hommerts kunt u het beste kijken op onze contactenpagina per winkel. Winkelen bij ons is overdekt en mogelijk voor iedereen! Dit komt doordat de tuincentra ruim zijn opgezet en beschikken over brede paden. Rolstoel, rollator of kinderwagen, u hoeft zich geen zorgen te maken om ergens tegenaan te botsen. Tevens kunt u bij ons voor de deur gratis parkeren. Zoals u leest, staat service bij ons hoog in het vaandel. 

Bezoek ons tuincentrum dichtbij Sneek of Drachten

Woont u in bijvoorbeeld Sneek, dan is ons tuincentrum in Hommerts slechts op 10 minuten rijden afstand. Voor wie in Drachten woont is ons centrum in Haule dichterbij. Welk van onze Groen Goed Menken filialen het dichtstbijzijnd is voor u, hangt er vanaf waar u woont. Zo is Haule beter te bereiken vanuit Groningen en Drenthe en is Hommerts dichterbij voor bezoekers uit Sneek en Heerenveen. Onze tuincentra worden doorgaans goed beoordeeld door onze klanten, dus of u nu ons tuincentrum in Hommerts bezoekt, of in Haule, wij helpen en adviseren u graag!