Dierenwinkel

Opzoek naar een dierenwinkel in de buurt? Groen Goed Menken in Haule en Hommerts is niet alleen een tuincentrum. U kunt er ook terecht voor het kopen van producten voor uw hond, kat, konijn, kippen en buitenvogels. Producten die op de dierenafdeling verkocht worden zijn onder andere voeding, speelgoed, accessoires en toebehoren voor allerlei soorten dieren. Het personeel in de dierenwinkels van Groen Goed Menken heeft kennis van zaken en kan helpen met het adviseren van de juiste producten. Als u zich dus afvraagt “Waar zit een dierenwinkel in de buurt Drachten en Sneek?” En "Waar kan ik iets vinden voor mijn vissen, konijnen en kippen?" dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Het beste voor uw huisdier in Friesland

De dierenafdeling van Groen Goed Menken heeft dierproducten voor katten, honden, vogels, vissen en knaagdieren. Bij onze dierenwinkel kunt u terecht voor alle nodige voor uw huisdier. Onze winkels bezoekt u gemakkelijk vanuit onder andere Sneek, Heerenveen en Groningen, en u vindt veel benodigdheden voor het verzorgen van uw huisdier. Denk hierbij aan bijvoorbeeld speeltjes, eten, snoepjes, accessoires en meer. Wilt u dierenvoer kopen, maar twijfel u over het product? Vraag dan advies in de winkel. Onze medewerkers in onze winkels adviseren u graag. Ons dierenvoer is gebaseerd op wat dieren in het algemeen nodig hebben, voor zowel jong als oud. Denk hierbij aan dierenvoer voor bijvoorbeeld oude- of jonge huisdieren. Kom bij ons langs in Haule of Hommerts om ons assortiment te bekijken.

Dierenzaak met kennis in de buurt

Als u in het noorden van ons land woont vraagt u zich misschien af welke dierenzaak er in de buurt is. Wij zijn natuurlijk een tuincentrum, maar we beschikken ook over een dierenafdeling. Om daarmee dus antwoord te geven op de vraag; Groen Goed Menken zit bij u in de buurt! Ons verzorgingsgebied strekt zich uit van Friesland tot aan Groningen en Assen. Een bezoek aan ons tuincentrum kan gemakkelijk als een volwaardig dagje weg beschouwd worden. U kunt bij ons overdekt winkelen en u verwonderen over ons uitgebreide aanbod zoals moestuin artikelen, kamerplanten, tuinplanten, robotmaaiers, vijvers en nog veel meer. Ons tuincentrum is goed bereikbaar, ook voor mensen in een rolstoel. De paden binnen onze filialen zijn extra breed zodat iedereen zich welkom kan voelen bij ons.

De dierenafdeling bij GroenGoed Menken in Haule of Hommerts

U vraagt zich vast af, welk tuincentrum heeft een goede dierenafdeling? Onze tuincentra in Friesland zijn zeker een bezoekje waard. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw huisdier. Daar bovenop zijn wij gevestigd in Hommerts en Haule. Daarmee zijn wij goed bereikbaar vanuit Heerenveen, Drachten, Sneek, Groningen en Assen. Kijk voor onze openingstijden op onze website en kom langs! Al met al zijn wij dé dierenwinkel bij u in de buurt om de juiste voeding, accessoires en andere benodigdheden voor uw huisdier te kopen!