Koi kopen

Koi kopen in de buurt van Drachten en Sneek

Een koi kopen in de buurt, waar kan dat? Tuincentrum Groen Goed Menken heeft een gespecialiseerde vijverafdeling waar de medewerkers beschikken over vakkennis. Als u uit de buurt van Groningen, Assen of Heerenveen komt kunt u voor de verzorging van buitendieren het beste bij ons komen. Onze afdeling voor vissen beschikt over een ruim assortiment aan benodigdheden voor zowel vissen als vijvers. Onze vijverspecialisten kunnen u informeren over alles wat u moet weten voordat u een vijver laat aanleggen en koi karpers aanschaft. Alles wat u verder  moet weten over vijvers, vissen en hun verzorging vertellen wij u graag tijdens uw bezoek aan één van onze filialen in Hommerts en Haule!

Koi karpers kopen in de buurt

Wat een koi karper kost verschilt per soort. Graag informeren we u over de prijzen in onze filialen. Bij Groen Goed Menken koopt u verschillende soorten koi karpers. We zetten ze voor u op een rij:

  • Baby koi karper
  • Kleine koi karper
  • Grote koi karper
  • Tosai koi karper
  • Japanse koi karper
  • Showa koi karper

In het wild eten koi karpers de hele dag door verschillende kleine beestjes en insecten. In een vijver is het belangrijk om deze voeding aan te vullen. Omdat de ruimte daar kleiner is, is er te weinig voedsel om van rond te komen. Kom gerust langs bij Groen Goed Menken om te kijken welk aanbod aan koi karper voer wij hebben. Koi karper voer kopen kan bij ons voor een klein bedrag, wij wensen uw karpers net als u het beste voer. Wij zijn gevestigd in Hommerts en Haule en daarmee goed bereikbaar voor iedereen uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. 

 

Koi Kopen bij Groen Goed Menken in Haule of Hommerts

Koi vijver kopen bij een vijverspecialist in Friesland

Nu kan het zijn dat u zich afvraagt: “Waar kan ik een vijver kopen?” Bij Groen Goed Menken kan het in een handomdraai! Als vijverspecialist helpen we u graag op weg met het uitzoeken van de koi vijver die perfect bij u past. Een belangrijk onderdeel is het kopen van een koi filter. Dit is natuurlijk al een klein advies, maar bezoek ons tuincentrum voor meer! Voor wie uit steden komt die iets verder gelegen zijn, zoals Assen of Groningen, is het leuk om er een geheel dagje uit van te maken. Bij ons is het mogelijk om overdekt te winkelen en we zijn toegankelijk voor iedereen. Onze paden zijn verbreed en daarmee rolstoelvriendelijk en onze winkels zijn ruim opgezet. Verder verkopen wij onder andere Goud winde, Blauwe Winde, Steuren, maar ook mosselen en zijn wij dealer van Oase. Zo heeft u dus altijd een zuinige en goede pomp in de vijver. Bent u dus op zoek naar een koi vijver of andere vijver producten, maar weet u niet waar u moet beginnen met zoeken? Kom dan langs in één van onze filialen. 

Koi kopen in ons tuincentrum in Hommerts en Haule

Bij welk tuincentrum je koi kunt kopen is nu waarschijnlijk wel duidelijk, Groen Goed Menken is the place to be! Wij zijn hét tuincentrum van Friesland en het beste tuincentrum bij u in de buurt. Kijk voor onze openingstijden op de website en ongeacht waar u  vandaan komt, wij zijn makkelijk te bereiken! Van de Friese steden Heerenveen, Sneek en Drachten, tot de Groningen en Drenthe, u bent er zo en u geniet, voor u het weet, van al onze faciliteiten. Zo hebben wij naast koi vijvers en koi vissen, ook veel andere vissen; een groot assortiment aan tuinplanten, mooie tuinkassen en mensen in dienst met echte vakkennis en expertise! Wilt u dus bij u in de buurt een koi vijver kopen en u verder onder kunnen dompelen in ons ruime aanbod aan huis- en tuin accessoires, kom dan langs!