Tuinkassen

Centraal in Noord-Nederland vindt u Groen Goed Menken. Midden tussen de grote plaatsen Leeuwarden, Groningen en Assen. Bij Groen Goed Menken in Haule, in de buurt van onder andere Assen, Heerenveen, Drachten, en Groningen, bieden we een breed assortiment om een tuinkas te kopen. Bij Groen Goed Menken in de plaats Haule bevindt zich in het ruime tuincentrum de showroom van de tuinkassen. Hier vindt u kassen in diverse afmetingen. Zoekt u een aluminium kas of een kas met een kleur, een tuinkas met glas of met polycarbonaat of een kweektunnel? Wilt u een tuinkas met glas kopen van 3 of 4 mm glas of van polycarbonaat? Het is allemaal mogelijk. Met een ruim assortiment aan tuinkassen, is er voldoende keuze.

Een tuinkas is eenvoudig te monteren, maar u kunt dit ook door ons laten uitvoeren dat doen onze monteurs graag voor u. De verkopers van Groen Goed Menken in Haule (Friesland) adviseren u graag en zijn aanwezig van maandag t/m zaterdag. U kunt hier onder andere terecht voor de aanschaf van een aluminium kas, een zwart gecoate tuinkas of voor het kopen van een goedkope tuinkas.

Ruim assortiment tuinkassen in de buurt van Friesland, Groningen en Drenthe 

Onze winkel in Haule biedt meer dan 8000 vierkante meter aan oppervlakte. In Haule vindt u onder andere onze Tuinkassen showroom. Hier kunt u onze tuinkassen in het echt komen bewonderen. Doordat we al jaren tuinkassen & serre's verkopen zijn we de specialist en hebben we de meeste kassen vanuit onze eigen voorraad snel leverbaar! Wilt u dus tuinkas onderdelen kopen? Dan kunt u ook bij ons in Friesland terecht. Naast tuinkassen, vindt u er ook alles voor in de tuinkas. Alle kasaccessoires zoals kamerkasjes, kweekbakjes, zaai en stek grond, schaduwdoeken en kleine onderdelen zijn te vinden in onze beide vestigingen

 

Hulp en advies bij het kopen van een tuinkas in de buurt van Friesland, Groningen en Drenthe

U vraagt zich zeker af, welke tuinkas kan ik het beste kopen bij mij in de buurt? Allereerst koopt u een tuinkas om ervoor te zorgen dat u op een goede manier planten en groenten kunt kweken. Wilt u een tuinkas plaatsen of bent u op zoek naar zwarte tuinkas of een tweedehands tuinkas? Dan kunnen de experts van Groen Goed Menken u helpen bij het geven van advies. U kunt informatie krijgen over de afmetingen die het beste bij uw wens en tuin past. Naast dat u een tuinkas bij ons kunt kopen, heeft Groen Goed Menken ook een breed assortiment aan kasaccessoires en andere artikelen zoals tuinplanten bij u in de buurt.

Tuinkas kopen online of in de winkel

Bent u op zoek naar een tuinkas? Dan bent u bij Groen Goed Menken aan het juiste adres! Wij zijn onbetwist de kasspecialist in het hart van Friesland, Groningen en Drenthe. Wilt u onze tuinkassen in het echt komen bewonderen? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom in onze vestiging Haule. Voor onderdelen en benodigdheden kunt u terecht in zowel Haule als Hommerts. Heeft u al een kas op het oog en wilt u deze eenvoudig en snel aanschaffen? Dan kunt u direct doorgaan naar onze webshop en uw tuinkas bestellen!

Direct naar de webshop