Tuinkassen

Een tuinkas is ideaal voor het kweken van planten, bloemen, kruiden en groenten. Bij de filialen van Groen Goed Menken in Haule en in Hommerts bieden we een breed assortiment van tuinkassen. U kunt hier terecht voor de aanschaf van een houten kas, een tuinkas aanbieden, een tuinkas zwart of voor het vinden van een goedkoper tuinkas. Met een ruim assortiment van tuinkassen, is er voldoende keuze. De werknemers van de filialen van Groen Goed Menke staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar om hulp te bieden bij het vinden van een geschikte tuinkas.


Hulp en advies

Een tuinkas kopen doet u om ervoor te zorgen dat u op een goede manier planten en groenten kunt kweken. Wilt u een tuinkas maken of bent u op zoek naar een tweedehands tuinkas? Dan kunnen de werknemers van Groen Goed Menken u helpen bij het geven van advies. U kunt informatie krijgen over de afmetingen die u minimaal nodig hebt, de wijze waarop u het beste gebruik kunt maken van een kweekast en welke tuinkas u het beste kunt kopen. Naast een broeikas kopen, heeft Groen Goed Menken ook een breed assortiment aan andere artikelen.

Ruim assortiment tuinkassen

De winkels bieden meer dan 8000 vierkante meter aan oppervlak, met uiteenlopende producten. Doordat we al jaren tuinkassen & serre's verkopen zijn we de specialist en hebben we de meeste kassen vanuit onze eigen voorraad snel leverbaar! Naast tuinkassen kopen, vindt u er ook alles voor in de tuinkas. Denk daarbij aan:

 

Het assortiment van de winkels bestaat voor een groot deel uit kamerplanten, struiken en bomen die gekweekt worden in een eigen kwekerij in Hommerts. Daarnaast heeft Groen Goed Menken producten in het aanbod zoals tuinmeubelen, tuingereedschap, accessoires voor in de tuin, cadeaus, potgrond en tuinhout. De winkels staan bekend als vijver specialisten. U vindt er dus ook alles voor de aanleg en het onderhoud van een vijver in de tuin.

 

 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment