Vijvervissen Friesland

Bent u op zoek naar vijvervissen in Friesland? Kom dan snel een bezoek brengen aan Groengoed Menken. Wij beschikken over een zeer grote en complete vijverafdeling. Daar is bewust voor gekozen. Als zelfstandig bedrijf kunnen wij hierdoor onze klanten optimaal van dienst zijn. Wij kunnen goed inspelen op de behoeften van de klanten en daar zijn wij trots op. Het aanbod aan Vijvervissen kopen Frieslandvissen en voer kan per filiaal wisselen. Als u ergens speciaal naar op zoek bent, neem dan gerust telefonisch contact met ons op, zodat wij u door kunnen verwijzen naar het juiste filiaal.

Aanbod vijvervissen Friesland

We beschikken over een ruim aanbod aan vijvervissen in ons tuincentrum in Friesland, daarbij kunt u onder andere denken aan:

  • Steuren
  • Koi karpers
  • Goudvissen

Het kan ook zijn dat u problemen heeft met uw vissen of met de waterkwaliteit, ook dan staan wij voor u klaar. Bij ons kunt u namelijk gratis het vijverwater laten testen of microscopisch onderzoek uit laten voeren. Ook voor een waterbehandeling (Penac) kunt u bij ons terecht.  

Welke vijvervissen uit Friesland kiest u?

U weet nu welke vijvervissen wij u allemaal kunnen bieden in Friesland, maar de vraag is waar gaat uw voorkeur naar uit? Bij Groengoed Menken is veel kennis en ervaring aanwezig op vijvergebied. We zijn dan ook trots op ons grote aanbod, alle vissen zijn bij ons scherp geprijsd. Ook visvoer, vijverfolie en waterplanten kunt u bij ons vinden. Wij verkopen onder andere visvoer van de merken Velda, Nerus, Hozelock en Takazumi. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u verder kunnen informeren over onze vijvervissen in Friesland.