Tuincentrum Sneek

Opzoek naar een tuincentrum nabij Sneek? Kom dan snel een kijkje nemen bij Groen Goed Menken voorheen GroenRijk. Wij hebben twee filialen en hier vindt Tuincentrum nabij Sneeku ruim 8000 m2 aan tuin, vijver en interieur ideeën, echt de moeite waard om hier te komen kijken en u te laten inspireren. U vindt hier een ruim aanbod aan planten zoals klimplanten, rozen, vaste planten, bloeiende heesters, wintergroene heesters, bomen, haagplantsoen, hedera’s en coniferen. Maar ook tuinmeubelen en leuke accessoires voor binnen en buiten.

Ontstaan tuincentrum Sneek

Het begon allemaal met tuincentrum Hans Menken in 1989, aan de Kruisweg in Haule. Vervolgens is er in 2008 een vestiging bijgekomen in Hommerts. Sinds 2005 zijn we weer zelfstandig en kunt u bij ons terecht voor huis, tuin en vijver producten. We beschikken ook over een eigen kwekerij. Hierdoor kan er optimaal in worden gespeeld op de wensen van onze klanten. Is er vraag naar diverse kleuren en maten viooltjes dan zorgen wij daar voor, verser kan dus niet!

Aanbod tuincentrum Sneek

Het aanbod van ons tuincentrum in Sneek is groot. U kunt hier bijvoorbeeld terecht voor:

  • Wij staan bekend om onze grote vijver afdeling. Wij hebben alles wat met vijvers te maken heeft, zoals vijvervissen en vijverplanten.
  • Bloemen en planten voor binnen en buiten.
  • Leuke woonaccessoires voor binnen en buiten.

Als u bij ons tuincentrum nabij Sneek een kijkje komt nemen, dan staan onze medewerkers voor u klaar om mee te denken en u advies te geven. Wij beschikken over veel mooie tuinideeën en deze delen wij graag met onze klanten. Dus wilt u uw tuin aanpassen of opnieuw aanleggen en komt u er niet helemaal uit? Dan staan onze hoveniers en adviseurs voor u klaar. Wij denken graag met uw mee om uw droomtuin te realiseren.