Tuin ideeen

Bent u op zoek naar leuke tuin ideeen? Dan wordt het tijd om eens een kijkje te nemen bij Groengoed Menken. We beschikken over een eigen kwekerij en daar komt een groot deel van onze tuinplanten en perkgoed dan ook vandaan. Dit is allemaal bewust gekweekt en zorgt voor een veelbelovend assortiment. Bij ons heeft u bijvoorbeeld veel keuze in klimplanten, rozen, vaste Tuin ideeentuinplanten, bloeiende heesters, wintergroene heesters, hortensia's, bomen, haagplanten zoals een beukenhaag, soorten hedera en coniferen.

Inspiratie tuin ideeën

Laat u inspireren door onze tuin ideeën.

  • Wilt u een tuinontwerp? Maak een afspraak met onze ervaren hovenier!
  • Wilt u advies welke bloemen mooi zijn voor in uw tuin?
  • Wilt u weten hoe u struiken het beste kunt onderhouden?

Wij staan voor u klaar met onze tuin ideeën en u kunt ons altijd geheel vrijblijvend om advies vragen. Wij vinden het fijn om met u mee te mogen denken en u te adviseren hoe u het meeste plezier aan uw planten, bloemen en bomen kunt beleven.

Tuin ideeën in de praktijk brengen

Voor de leukste tuin, vijver en interieur ideeën zit u bij ons goed! Wij beschikken over twee filialen met ruim 8000 m2 aan inspiratie voor u. We zijn een echt familiebedrijf en dat zult u als klant ook ervaren, eerlijk advies staat bij ons voorop. Onze vakbekwame medewerkers geven u graag advies. Zij kunnen u helpen bij het samenstellen van een bloembakken-arrangement, maar ook voor een groene hoek in de tuin of border helpen zij u graag verder. Tuinmeubelen vindt u ook in onze filialen. Onze tuinmeubelafdeling heeft voor bijna ieder budget een tuinset en ook bieden wij u volop keuze aan als het gaat over parasols en accessoires.