Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Moeraswolfsmelk, familie van de Euphorbiaceae. De bloemkleur is geel en de bloeitijd is van ca. mei tot en met juni. De bladeren zijn groen en ongeveer 50 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 100 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 45 cm. (3-5 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Oeverplant.
Deze plant is zeer geschikt voor de watertuin om bijvoorbeeld de overgang van water naar land soepel te laten verlopen. Verlangt een zonnige tot licht beschaduwde plek, die vochtig tot nat mag zijn. De plant verdraagt het af en toe onderlopen van de grond. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Euphorbia palustris 'Walenburg's Glorie'? De Euphorbia palustris 'Walenburg's Glorie' is ook wel bekend als Moeraswolfsmelk. Deze Euphorbiaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 100 centimeter. De Moeraswolfsmelk is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Euphorbia palustris 'Walenburg's Glorie'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u  er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Moeraswolfsmelk niet!

  • Nederlandse naam: Moeraswolfsmelk Wetenschappelijke naam: Euphorbia palustris 'Walenburg's Glorie' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Euphorbia Familie: Euphorbiaceae Bloemkleur: Geel
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei, Juni
  • Vochtigheid: Vochthoudend-vochtig Zon / schaduw: Lichte schaduw / zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 100 Giftig: Nee