Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Scheefblad, familie van de Begoniaceae. De bloemkleur is licht rood en de bloeitijd is van ca. juli tot en met ?. De bladeren zijn bruingroen en ongeveer 10 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze een- tweejarige is ca. 20 cm. Verdraagt een temperatuur tot +5 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 20 cm. (25 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Bosrandplant:
Zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Deze eenjarige plant verlangt een licht beschaduwde plek nabij bomen en heesters. De bodem moet voedselrijk, doorlatend en vochthoudend zijn, al wordt een droge standplaats ook goed verdragen. Ook geschikt voor potten en bloembakken. Goed te gebruiken als perkplant. Laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Begonia semperflorens 'Rood'? De Begonia semperflorens 'Rood' is ook wel bekend als Scheefblad. Deze Begoniaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 20 centimeter. De Scheefblad is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Begonia semperflorens 'Rood'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u  er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Scheefblad niet!

  • Nederlandse naam: Scheefblad Wetenschappelijke naam: Begonia semperflorens 'Rood' Type plant: Een-tweejarig
  • Geslacht: Begonia Familie: Begoniaceae Bloemkleur: Rood
  • Bladkleur: Bruin, Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus, September
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Lichte schaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 20 Giftig: Nee