Groen Goed Menken Viert 35-Jarig Jubileum met Dubbele Huisshow

Groen Goed Menken Viert 35-Jarig Jubileum met Dubbele Huisshow

Ter ere van het 35-jarige bestaan van Groen Goed Menken vinden er van 16 tot en met 18 februari feestelijke openingen plaats van twee nieuwe showrooms in Haule en Hommerts. Bezoekers kunnen zich laten verrassen door een uitgebreid assortiment aan tuininnovaties, waaronder unieke tuinkassen en een divers aanbod aan tuinmeubelen.

Haule: Kassen met Unieke Designs en Toepassingen

In Haule, waar men al jarenlang terecht kan voor een divers assortiment aan kassen, wordt het jubileum gevierd met de lancering van twee exclusieve kassen. Directeur Hans Menken is enthousiast over de toevoegingen aan het assortiment: "Onze kassen, variërend in breedtes van 2.00 tot 3.80 meter, zijn geliefd in de noordelijke provincies en ver daarbuiten. Nu introduceren we twee unieke modellen, waaronder een met een zwart eikenhouten frame, thermopane glas en kantelbare ramen, perfect voor tuinkamers, kantoren of zelfs een glazen tiny house."

Naast de eikenhouten variant is er ook een kas met smalle thermopane ramen en een dubbele zijdeur, voorzien van dakramen. Een achthoekig prieel maakt het aanbod compleet.

Alle nieuwe producten zijn voor het eerst te bewonderen tijdens de open-huis dagen van 16 t/m 18 februari, waar bezoekers naast het bekijken van de noviteiten kunnen genieten van hapjes en drankjes. Ook worden primeurs gepresenteerd, waaronder een zelfdragende zaaitafel, een RVS plantensteun en automatische raamopeners.

Voor degenen die niet naar Haule kunnen reizen, zijn alle kassen van Groen Goed Menken ook online verkrijgbaar via koopjetuinkas.nl.

Hommerts: Nieuwe Showroom met Tuinmeubelen

Ter gelegenheid van het jubileum opent Groen Goed Menken ook een nieuwe showroom in Hommerts. Hier wordt het assortiment uitgebreid met 500 m2 aan tuinmeubelen, in samenwerking met Tuinmeubelwereld.nl. Van loungebanken tot diningsets, parasols en tuinhaarden, het aanbod beslaat diverse prijsklassen en wordt na bestelling binnen één werkdag gratis thuisbezorgd.

Ook in Hommerts staat tijdens het feestelijke weekend een hapje en drankje klaar voor bezoekers die op hun gemak de nieuwe collectie willen verkennen.

Bezoek Beide Showrooms voor een Weekend Vol Voorjaars-Voorpret

Met slechts 45 minuten rijden van elkaar bieden de showrooms in Haule en Hommerts een unieke kans voor tuinliefhebbers om het voorjaar in te luiden. Groen Goed Menken is tijdens het jubileumweekend, van 16 tot en met 18 februari, geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen zich verheugen op een weekend vol inspiratie en voorjaarsvoorpret.