Allemaal aan de ton!

Allemaal aan de ton!

Bij Groen Goed Menken weten we hoe belangrijk duurzaamheid en milieubewustzijn zijn. Daarom doen wij mee met de actie a "Allemaal aan de ton"  van gemeente Ooststellingwerf. Van 30 oktober tot 3 december 2023 bieden wij inwoners van de gemeente Ooststellingwerf een geweldige kans om te investeren in milieuvriendelijke praktijken en tegelijkertijd te besparen op de aanschaf van een regenton naar keuze. Tijdens deze actieperiode ontvang je maar liefst €25 korting op je nieuwe regenton.

Waarom een regenton?

Regenwater is een kostbaar natuurlijk hulpbron dat we op een slimme en duurzame manier kunnen benutten. Het opvangen van regenwater in een regenton is niet alleen een eenvoudige en doeltreffende manier om water te besparen, maar het heeft ook tal van voordelen voor het milieu en je portemonnee.

  • Besparing op drinkwater: Door regenwater op te vangen, hoef je minder leidingwater te gebruiken voor het bewateren van je tuin of planten, wat kan leiden tot aanzienlijke besparingen op je waterrekening.
  • Milieuvriendelijk: Het opvangen van regenwater vermindert de belasting van het rioolstelsel. Regenwater wordt vaak naar het riool afgevoerd, waar het extra behandeling vereist. Door regenwater op te vangen en te hergebruiken, draag je bij aan het verminderen van de druk op waterzuiveringsinstallaties en het behoud van onze kostbare natuurlijke bronnen.
  • Gezondere planten: Regenwater is zachter en bevat geen chemicaliën zoals chloor, wat beter is voor je planten. Het voedt je tuin met natuurlijke voedingsstoffen, wat kan leiden tot gezondere en groenere planten.
  • Duurzaamheid: Het gebruik van regenwater voor je tuin is een duurzame praktijk die bijdraagt aan een groenere toekomst en de opwarming van de aarde vermindert.

Hoe profiteer je van deze actie?

Deelnemen aan onze regenton actie is eenvoudig. Kom gewoon naar Groen Goed Menken tussen 30 oktober en 3 december 2023, ontvang de kortingsbon* en kies de regenton die het beste bij je behoeften past. Je ontvangt €25 korting op je aankoop, waardoor deze milieuvriendelijke investering nog aantrekkelijker wordt. 

*Per huishouden maximaal één kortingsbon

We willen benadrukken dat deze actie exclusief is voor inwoners van de gemeente Ooststellingwerf, en we hopen dat velen van jullie de kans grijpen om een bijdrage te leveren aan een duurzamere leefomgeving. Samen kunnen we het verschil maken en onze gemeenschap groener en milieuvriendelijker maken.

Kom langs bij Groen Goed Menken in Haule of Hommerts en profiteer van deze geweldige kans om een regenton met korting aan te schaffen. Samen kunnen we zorgen voor een duurzamere toekomst voor onze gemeente en onze planeet.