Bezoek de TuinIdee beurs!

Bezoek de TuinIdee beurs!

Begin het nieuwe tuinseizoen goed met een bezoek aan TuinIdee in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. De inspirerende beurs bestaat alweer 26 jaar, dus hoog tijd er eens naartoe te gaan als je er nog niet eerder geweest bent.

Informatie & inspiratie

Tot en met zondag 25 februari kun je je tijdens TuinIdee laten informeren, inspireren en verrassen. Je treft er maar liefst tweehonderd deelnemers, ingedeeld in zeven categorieën, van De eetbare tuin tot Genieten en onderhouden. In het Tuintheater geven zo’n beetje alle van televisie bekende groendeskundigen inspirerende en onderhoudende presentaties, van boer Tom tot Jurgen Smit en van Rob Verlinden tot Romeo Sommers. Dit jaar zijn vier tuinontwerpers verantwoordelijk voor het ontwerp van de inspiratietuinen die zijn gebaseerd op de zeven categorieën. Bij iedere tuin vind je een handige lijst met de toegepaste planten en materialen met verwijzing naar de betreffende deelnemer. Ook de aanwezige hoveniersbedrijven hebben er showtuinen. Of je nu een tuin, balkon of dakterras hebt;  iedereen kan er volop ideeën opdoen, informatie verkrijgen en de juiste producten vinden.

Workshops & tuincoaches

De verschillende tuincoaches die tijdens de beurs rondlopen in de Brabanthallen kunnen al je tuin- en plantenvragen beantwoorden en tips en advies geven, maar je kunt daarvoor ook terecht in het Tuinatelier. Op zaterdag 24 februari kun je stekjes ruilen en je kunt je ook inschrijven voor een van de creatieve workshops. Kijk voor het complete, uitgebreide programma op www.tuinidee.nl

TuinIdee 2018, t/m 25 februari, entree € 16,50, www.tuinidee.nl