Vestiging Haule

Groen Goed Menken
Kruisweg 36
8432 PS Haule
Tel.: 0516-577239

Vestiging Hommerts
 Groen Goed Menken
 Hettingawei 40
 8622 XX Hommerts
 Tel.: 0515-443619
Wij accepteren:

Groen Goed

Tuincentrum Hans Menken opende in 1989 de deuren aan de Kruisweg in Haule. Daar kwam in 2008 de vestiging aan de Hettingawei 40 in Hommerts bij. We hebben de afgelopen jaren onder de vlag van GroenRijk gewerkt, maar zijn vanaf oktober 2015 weer zelfstandig. Daarbij hoort de naam Groen Goed Menken – huis, tuin en vijver.

Wij hebben een eigen kwekerij. Daar kunnen we als zelfstandig bedrijf optimaal gebruik van maken. Het geeft ons de mogelijkheid om adequaat in te spelen op de lokale behoefte van onze klanten. Onze producten kunnen volledig op onze eigen markt worden afgestemd, waardoor we u als klant echt een stukje beleving kunnen bieden.

Familiebedrijf

In onze filialen vindt u ruim 8000 m2 aan tuin, vijver en interieur ideeën. Groen Goed Menken is een echt familiebedrijf en dat ervaart u ook als klant. We nemen voor iedereen uitgebreid de tijd en staan vooral ook voor een eerlijk advies.

Bij Groen Goed Menken is ook plek voor medewerkers met een beperking. Dat past goed in ons beleid van groen en duurzaam. Groen Goed Menk kan gezien worden als het meest duurzame tuincentrum van Nederland. In 2013 zijn wij derde geworden tijdens de eerste editie van de ‘Easy to be Green Award’.

 

Berichten Archief