Phlebodium Blue Star

Phlebodium Blue Star

Deze prachtige grijsblauwe kleurende varen is een échte sfeermaker in huis. De Latijnse naam is Phlebodium maar hij wordt ook wel blauwvaren of zinkvaren genoemd. Doordat deze plant zich zo gemakkelijk aanpast aan verschillende klimaten is het een plant die uitermate geschikt is om in huis te zetten.
De Phlebodium staat het liefst op een lichte standplaats, maar kan niet tegen de volle zon. Eens in de week water geven aan de zijkant van de plant is voldoende. De plant krijgt een kaal hart als de plant in het midden water krijgt. Té veel en té koud water kan bruine bladeren veroorzaken. Het is een sterk soort varen, heeft geen bladval en blijft die onmiskenbare grijsblauwe kleur behouden.

De Phlebodium Blue Star is een kamerplant die met de ademhaling via hun bladeren schadelijke stoffen uit de lucht opneemt. Vervolgens worden deze stoffen in de plant of de wortel opgeslagen en afgebroken. Luchtzuiverende planten zetten overdag CO2 om in zuurstof. Ze brengen waterdamp in de lucht waardoor ook de luchtvochtigheid verbeterd wordt. Het binnenklimaat in huis of op kantoor verbetert door deze planten waardoor je je prettiger voelt en beter en meer geconcentreerd kunt werken!

Deze Phlebodium Blue Star is 45 cm hoog en zit in een potmaat 17.

Meer aanbiedingen

8,99 en 2 voor €15,-