Binnenpotterie

Bij Groen Goed Menken in Haule of Hommerts vindt u een uitgebreide selectie binnenpotterie voor elk soort plant en elke woning. In ons tuincentrum vindt u potten voor grote of kleine planten, voor op smalle of brede vensterbanken, voor een groot of klein raam, er is altijd een pot die aan uw wensen voldoet. 

De potten worden aangeboden in verschillende series, waaronder handgemaakte en machinaal gemaakte potten en potten of manden in natuurlijke materialen. Als u op zoek bent naar een traditionele uitstraling die altijd goed past, dan zijn er klassieke kleuren beschikbaar. Maar als u op zoek bent naar een trendy pot die past bij uw interieur, dan zijn er ook kleuren en materialen beschikbaar die daarop aansluiten.

De handgemaakte potten zijn uniek en hebben vaak een meer organische uitstraling. Omdat ze met de hand gemaakt zijn, kan elke pot net iets anders zijn. Dit geeft uw interieur een persoonlijk tintje. De machinaal gemaakte potten zijn meer gestroomlijnd en hebben vaak een meer uniforme uitstraling. Dit kan goed werken als u een meer strakke en moderne uitstraling zoekt.

Heeft u minder ruimte in huis of wilt u een echte eye-catcher? Denk dan eens aan hangplanten. Een hangende plant is dé manier om zonder ruimte te verliezen toch veel groen in huis te hebben. Bij Groen Goed Menken vindt u verschillende hangplanten én hangpotten. Onze hangpotten zijn er in verschillende materialen, van kunststof tot rattan. Een andere manier om goed gebruik te maken van beperkte ruimte is een vensterbanktafeltje met een mooie kamerplant erop. 

Bij Groen Goed Menken vindt u niet alleen de perfecte pot voor uw plant, maar ook gericht advies van onze medewerkers. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste pot voor uw plant en uw woning. Kom langs in onze winkel in Haule of Hommerts en ontdek ons assortiment van binnenpotterie.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Huis