Waterplanten

Een vijver is pas compleet als deze voorzien is van mooie waterplanten. Waterplanten kopen kan bij Groen Goed Menken in Haule en in Hommerts. Deze winkels staan bekend om het ruime assortiment en zijn aan te merken als vijver specialisten. U kunt bij de winkels terecht voor advies over de aanleg en het onderhoud van vijvers, voor het aanschaffen van de nodige materialen daarvoor en ook voor het kopen van waterplanten. In de winkel zijn veel soorten waterplanten te vinden. De medewerkers van Groen Goed Menken kunnen de juiste adviezen en informatie geven over de aanschaf en het onderhoud van de planten.

Waterplanten voor binnen en buiten

Bij waterplanten denkt u al snel aan planten in een vijver. Daarvoor bent u bij Groen Goed Menken aan het juiste adres. Waterplanten in huis is ook een mogelijkheid. Zo kunt u kiezen voor een waterplanten aquarium met bijvoorbeeld eetbare waterplanten. Er zijn verschillende manieren om waterplanten in huis te houden. U kunt bijvoorbeeld waterplanten in bak kopen. Voor in de vijver is het aanbod ook zeer ruim. U kunt kiezen uit uiteenlopende planten zoals bijvoorbeeld:

  • Zuurstofrijke waterplanten;
  • Wilde Waterplanten;
  • Woekerende waterplanten;
  • Oeverplanten;
  • Moerasplanten;
  • Lelies;
  • En nog veel meer!

Advies bij de verzorging

Voor het kopen en verzorgen van waterplanten kunt u advies krijgen van de werknemers van Groen Goed Menken. Zij kunnen u vertellen hoe u bijvoorbeeld bloeiende waterplanten het beste kunt onderhouden, welke voeding de planten nodig hebben en op welke plek de planten het beste kunnen staan. Het assortiment van waterplanten online geeft alvast een beeld van de soorten die in de winkels van Groen Goed Menken verkrijgbaar zijn. Kom daarom langs bij een filiaal van het tuincentrum in Haule of in Hommerts om te ervaren welke mogelijkheden er zijn voor het kopen van waterplanten.

 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Vijver