Tuincentrum vol Moederdagcadeaus

Tuincentrum vol Moederdagcadeaus

Op zondag 12 mei is het weer Moederdag. Al die lieve moeders worden dan in de bloemetjes gezet. Letterlijk meestal, met een mooie bos bloemen. Ook parfum wordt veel cadeau gedaan. Maar er zijn nog zo veel meer leuke, originele cadeaus te bedenken. In ons tuincentrum in Haule en Hommerts vind je gegarandeerd iets waar ze blij mee zal zijn. Voor elk wat wils en voor elk budget, want de prijs van snijbloemen als rozen en kant-en-klare boeketten is vlak voor en op Moederdag vaak niet mis. Bovendien gaan die niet zo lang mee…

10 bloemrijke tips voor Moederdagcadeaus voor binnen én buiten

  1. Een tuin-, pot- of kamerplant in haar favoriete kleur, met een heerlijke geur en/of een toepasselijke naam, bijvoorbeeld een roos, struikmargriet, hortensia ‘Annabelle’, of Suzanne-met-de-mooie-ogen.
  2. Zo’n superhippe cactus, vetplant, kokodama-hangpot of terrarium (glazen pot met plantjes) om de woonkamer mee op te fleuren.
  3. Een exotische kamerplant, zoals een orchidee, palm, Medinilla, Strelitzia (paradijsvogelbloem) of Anthurium (flamingoplant)
  4. Tuinaccessoires of tuingereedschap met een vrolijk bloemen-, streepjes- of stippelpatroon zijn altijd een schot in de roos, van potten tot tafelkleden voor op de tuintafel, van tuinhandschoenen tot een knielkussentje.
  5. Een sfeermaker die de tuin of het terras opfleurt, bijvoorbeeld een buitenkleed, een tuinposter, een kussen voor op de tuinbank, een waterelement, een buitenlantaarn of een set geurkaarsen.
  6. Houdt ze van dieren? Doe haar dan een vogelhuisje, vogeldrinkbak, zwaluwkast, insectenkastje, egelhuisje of (mini)vijver cadeau.
  7. Een mand of bak vol perkgoed (eenjarige zomerbloeiers). Plantjes als vlijtige-liesjes, lobelia’s, verbena’s, petunia’s, surfinia’s en begonia’s zijn nu heel voordelig in aanschaf en moeders heeft er de hele zomer plezier van.
  8. Een hangmand met eenjarige zomerbloeiers, of met kruiden, minitomaatjes en aardbeien.
  9. Een mediterrane kuipplant, zoals een oleander, olijf, citroen- of sinaasappelboompje, voor een vakantiesfeer op het terras of balkon.
  10. Houdt je moeder van koken en gezond eten? Geef haar een grote pot of verschillende potjes met kruiden en/of tomatenplanten, een kweekset voor kruiden en groenten, een vierkante-metertuin of een grote kweekbak.

Namens het hele team van ons tuincentrum in Haule en Hommerts: een heel fijne Moederdag!